Lady Sport.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Betaling

 

VIKTIG! Angre- og bytterett  gjelder ikke varer på opphørssalget 

Trygg handel med Klarna Checkout

Ladysport.no benytter seg av Klarna Checkout som er en betalingsløsning fra Klarna AB. I denne løsningen har du mulighet til å velge mellom en rekke måter å betale på. Klarna Faktura, Klarna Konto (Delbetaling) og betaling med kort.

Klarna Faktura:
Når du betaler med Klarna Faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og betaler alltid etter at du har mottatt varene dine. Når din ordre blir sendt fra oss aktiveres en faktura hos Klarna. 14 dager etter dette mottar du en faktura på e-post eller i posten dersom du har valgt det. Du har da 14 dager betalingsfrist på denne fakturaen. 

Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 62,00 kr og en forsinkelsesrente på 8.50 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost.

Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Klarna Konto (Delbetaling)
Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Bortsett fra at du alltid får hjem varene dine før du betaler, får du også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

- Få alltid hjem varen før du betaler
- Betal fra 95 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet
- Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
- Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura
- Kjøp nå – betal i slutten av neste måned
- Ett fakturagebyr på 45 kr uansett antall kjøp
- Du kan når som helst betale hele beløpet

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost. Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Allmenne vilkår finner du her: Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her

Betale med kort:
Når du velger å betale med kort blir du videreført til en sikker side levert av Klarna. Her legger du inn kortinformasjon og bekrefter betalingsmåten. Ladysport.no har ikke mulighet til å se eller lagre denne informasjonen. Klarna som tar seg av betalingen på en enkel og sikker måte.
For mer informasjon besøk Klarna.no


Betale med VIPPS
Vipps gjør det enkelt for deg å betale i nettbutikken. Du slipper å taste inn kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode. Det eneste du trenger  å oppgi er ditt mobilnummeret og godkjenne kjøpet. Enklere blir det ikke.

Betale med PayPal
Betal  med PayPal – du skriver bare inn e-postadressen og passordet ditt, og må ikke oppgi kortopplysningene dine hver gang du handler. Du trenger bare en konto for å handle på millioner av nettsteder over hele verden og overføre penger til venner og familie nesten hvor som helst. 
Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke