Lady Sport.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om Lady Sport


Lady Sport er en norsk nettbutikk for aktive damer som ønsker kvalitet, komfort og personlig service. Vi ønsker å inspirerer kvinner til en aktiv hverdag, enten man går turer eller løper maraton. 

Lady Sport skal alltid ha kvalitetsleverandører som har et godt utvalg av produkter til kvinner i alle former, enten i form av produkter eller tjenester. Jentene i Ladysport vil etterstrebe å velge leverandører som ledes av kvinner, har kvinner som grundere eller har en sterk posisjon med kvinnelige deignere. Grunnen er at vi ønsker å sikre de riktige produktene for deg som kvinne. I tillegg støtter vi framsnakking av kvinner!

Lady Sport er en trygg leverandør som etterstreber å gi deg det beste utvalget med rask levering.

FRI FRAKT ved bestilling over kr 500,- + rask levering:) 

Velkommen som kunde hos Lady Sport! 

Lady Sport AS
Organisasjonsnummer: 915606598 LADY SPORT PAKKER DINE VARER MED ET SMIL

Fra varen er sendt tar det 2 til 5 dager fram til deg.

Varene som sendes fra Lady Sport sendes som A-post, Minipakke eller Servicepakke. Pakken vil enten bli levert i din postkasse eller du vil kunne hente pakken på ditt nærmeste postkontor.

 
Hva skjer om jeg ikke henter pakken på Posten?

Posten sender ut melding om ankommet pakke straks den ankommer ditt lokale postkontor. Deretter sendes det en påminnelse om uavhentet sending etter 7 dager. Dersom pakken ikke er hentet innen 14 dager returneres den til oss. 

Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du har da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. 


Du vil bli belastet med frakt kostnader tur retur og et gebyr pålydende kr 150,- til Ladysport.no for behandling av saken. Ladysport.no forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr dersom en sending ikke hentes.

Alle kunder mottar angrerettskskjema på mail, all retur må returneres med angrerettsskjema. Ved bruk av angrerett eller for bytting av størrelser dekker kjøper porto. Vedr bruk av angrerett av hele forsendelsen, dekker kunden porto også for utsendelsen av varene. 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke